Bejelentkezés
KUROSHITSUJI.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

KUROSHITSUJI.FREEBASE.HU
/miisez.html

Üdvözöllek az elsõ Magyarországi Kurshitsuji fan csoport honlapján!

Ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Legújabb twittek

Keresés
A csapat
Chat
Zene
Mi is ez?

Ez az egész dolog azért készül, hogy Magyarországon a Kuroshitsuji fanok megismerjék egymást. Alkossuk meg a legnagyobb Kuro csapatot! Szervezek majd meetek, hogy találkozhassunk is és ott lehetõség lesz cosplayelésre is. Készítünk majd fanservice videókat, nagyon sok képet és kitudja, lehet a csapatból lesznek majd akik úgy összebarátkoznak, hogy conon majd együtt fognak cosplayezni.
Ha a csapatba akarsz kerülni cosplayerként kérlek írj nekem, errõl az infókat megtalálod a Jelentkezés modulban. Persze a csapatban több Ciel,Sebastian stb... lesz, de legalább sokan leszünk és ez nem is baj!
Az, hogy beszállsz a csapatba cosplayerként nem azt jelenti, hogy animeconon fellépünk, csupán meeten leszünk együtt így, bár mint mondtam lehet lesz majd alkalom versenyzésre is.
A meetekrõl videók és képek is fognak készülnek. Majd azokat feltöltöm egy honlapra (még nem tudom hova ^^"). De a videóknak már van helye.


Site © copyright 2008- to you
Layout designed by: X.C, downloaded from: Celestial Star. Other credits: 1/ 2/ 3. All rights reserved, State any disclaimer if you have any.Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_egr17bg819gtfrpjdm9bavdr12, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0